U veličanstvenom stilu Klasik je proslavio 12. rođendan!

Opširnije

Poseban i nezaboravan KLASIK-ov 12. rođendan proslavili su brojni uzvanici koji su se 25.10. okupili u mts dvorani u Beogradu. Kao što KLASIK-u priliči to nije bila uobičajena zabava, jer ni KLASIK nije obična televizija.

Brojni su uzvanici stigli na zabavu vozeći se u oldtimerima, a goste je potom na crvenom tepihu dočekao domaćin večeri, Gordan Kičić.

Nakon kratkog uvoda domaćina i podsjetnika zašto nam je svima KLASIK važan, poseban i drag, nazočnima se obratio direktor televizije, Zorislav Preksavec. U svom je obraćanju istaknuo kako je nakon 12 godina postojanja KLASIK sinonim za domaće filmove i serije te da televizija ima izuzetno vjernu publiku. Rezultati koji se ostvaruju iz godine u godinu sve su bolji, što pokazuje kako je koncept klasičnog programa uspio u svojoj misiji, približiti publici domaći film i sačuvati ga od zaborava.

Gosti su se potom projekcijom filma Ko to tamo peva prisjetili kultnog ostvarenja i jednog od velikana regionalne filmske industrije. Mnoge su generacije odrasle uz ovaj film koji je još uvijek jedan od omiljenih klasika čijih se nezaboravnih citata svi rado prisjećaju. Mnogi od nas još uvijek ohrabruju Miška da vozi i znaju zapjevati da se narod sprema 'Za Beograd'.

A kakav bi to rođendan bio bez dobre fešte? Smjeha i veselja, plesa i muzike nije nedostajalo, jer se zabava nastavila u baru Lisabon. Što je zabilježila naša kamera, neće ostati tajna jer vam donosimo djelić atmosfere. Gosti su slavili na klasičan način i do jutarnjih se sati ispraćao 12. rođendan sa željom da KLASIK-ov 13. bude jednako dobar i glamurozan.

No, mi s KLASIK-a nećemo pozdraviti naše gledatelje do nekog sljedećeg rođendana, jer slavlju tu nije kraj. Nastavljamo u rođendanskom duhu čitavog tjedna. U našem programu emitirat ćemo nezaboravne filmove uz koje su se brojne generacije odgojile, smijale i po prvi put zaljubile.

Uživajte u našem rođendanskom ciklusu uz Maratonce koji trče počasni krug, a Cinco i Marinko neka vas sjete kako to izgleda Kad mrtvi zapjevaju. Otkrijte tajnu porodičnog blaga i vratite se u djetinjstvo uz Vuka samotnjaka i Kapetana Mikulu Malog.

Nismo zaboravili ni romantičare kojima smo pripremili posebne filmske poslastice. No prvo priznajte, koliko ste puta čuli da netko neizmjernu ljubav prema sebi želi dijeliti s vama ili gledali prijatelja kako ide na ekspediciju na ženski 'pol? Ako niste skoro, vrijeme je da se još jednom prisjetite dogodovština maturanata koji 'laju i na zvezde'. Na sve zgode i nezgode prvih ljubavi podsjetit će vas Varljivo leto ’68, a kako je Dino u svojoj ljubavnoj misiji napredovao sjetite se s njim nezaboravne Dolly Bell.

Raspored rođendanskog programa nalazi se na linku.

I na kraju, zaželite nam sve najbolje, jer vam u idućoj godini uz srcu nam drage klasične velikane, spremamo i neke suvremenije naslove koji tek trebaju postati klasici. Uz vas, našu vjernu publiku, sigurni smo da hoće. Hvala vam što nas gledate već 12. godina, a za uspješnu 13. nazdravimo zajedno!

Datum objave
26
10
2022