KLASIKOVIH 12: Slavimo 12. rođendan i za vas imamo pravu rođendansku poslasticu!

Naoružani našim novim izgledom, krećemo u ostatak 2022. sa svježom perspektivom i nadahnutim timom uz pregršt uzbudljivih novosti koje za naše gledatelje spremamo!

Od skromnih početaka gdje smo se vodili željom da kultni regionalni filmovi ne padnu u zaborav, do godina kada se kanal smatrao isključivo partizanskim kanalom pa sve do danas kada slavimo 12. rođendan možemo s ponosom reći kako je KLASIK prepoznat kao sinonim za mjesto susreta domaćeg filma.

12 godina rada i neprestan rast gledanosti, dokaz je da znamo što radimo, a trudimo se i dalje ulaziti u domove i srca svih gledatelja u regiji i šire!

Što smo spremili za 12. rođendan?

Klasikovih 12 slavimo u stilu – uz 12 kultnih domaćih filmova koje možete gledati od 27. do 30. 10.

U 12. rođendan utrčavamo 27.10. u 20:55 kroz kultni film Maratonci trče počasni krug gdje pratimo zgode i nezgode obitelji Topalović koja se bavi jedinim sigurnim poslom – smrću.

Odmah nakon, u 22:35, slijedi nam jedinstvena komedija Balkanski špijun gdje smo u potrazi za „nevidljivim neprijateljima“. Slavljenički četvrtak završavamo u 00:15 uz romantičnu komediju Lajanje na zvezde  koju barem jednom u svojem životu morate pogledati.

Rođendanski petak, 28.10. započinjemo potragom za ženom života i to u 21:00 uz – pogodili ste - legendarni film Gorana Paskaljevića – Varljivo leto ’68.

U 22:30 gledamo jugoslavenski igrani film Čuvar plaže u zimskom periodu, koji žanrovski možemo smjestiti između drame i crne komedije, a u njemu pratimo mladića koji dolazi iz malog mjesta i pokušava stvoriti vlastiti život.

Točno u 00:00 pjevamo uz hrvatsku tragikomediju Kad mrtvi zapjevaju koja se bavi dvojicom hrvatskim emigranata u Njemačkoj koji dolaze na ideju da se vrate natrag u Hrvatsku.

Kako smo završili petak, tako započinjemo i slavljeničku subotu, 29.10. i to uz – pjevanje! U 20:55 gledamo film koji se smatra jednim od najboljih srpskih filmova svih vremena, a to je naravno Ko to tamo peva.

Vozimo dalje prema još jednoj vrhunskoj komediji, koja je zasnovana na televizijskoj hit seriji istog imena koju, kao i seriju, prati sjajan humor! To znači da u 22:25 otkrivamo Tajnu porodičnog blaga.

Subotu završavamo kako i priliči – uz Lepotu poroka u 00:05. Ovaj je film s pravom zadržao svoju popularnost unatoč protoku vremena, a bavi se sudarom civilizacija, običaja te odnosa muškarca i žene.

Rođendan završavamo u nedjelju 30.10. uz 3 tematski različita, ali kultna filma!

Sigurni smo da svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujete - pa je baš zato ovo idealna prilika da se prisjetite koliko je Dino napredovao i to u 20:55 kroz film Sjećaš li se Dolly Bell?

'Piše Mile, al' piše i Hund' – vjerujemo da znate iz kojeg je filma ova izreka - a u 22:45 čeka vas Vuk samotnjak što je sjajna prilika da se podsjetite na ovo iskreno prijateljstvo dječaka i psa.

Rođendansko veselje završavamo u 00:10 uz Kapetan Mikula Mali, film koji spaja žanr partizanskog i dječjeg filma u kojem glavnu ulogu ima Mikula Mali – dječak kojemu je djed uhićen na Visu od strane Njemaca, a Mikula Mali zajedno s djecom s brodice mora se snaći u opasnoj situaciji.

Proslavite s nama 12. rođendan, a sve novosti vezane uz 12. rođendan KLASIKA pratite na našoj Facebook i Instagram stranici.