Vrijeme je za promjene: KLASIK TV postaje KLASIK!

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci radili smo na novom identitetu našeg i vašeg kanala, koji nas vodi u novu fazu gledanja klasika s ovih prostora.
Opširnije

Od početka emitiranja 2010. godine ovo je druga promjena logotipa i treća grafičkog paketa.

Znate kako kažu, niti jedna promjena nije laka, zahtijeva i nešto hrabrosti, a mi smo u naših 12 godina skupili podosta hrabrosti i odlučnosti za nove izazove! Za to sve najviše ste zaslužni vi, naši gledatelji.

Od skromnih početaka gdje smo se vodili željom da kultni regionalni filmovi ne padnu u zaborav, do godina kada se kanal smatrao isključivo partizanskim kanalom pa sve do danas kada je KLASIK prepoznat kao sinonim za mjesto susreta domaćeg filma.

Tijekom naših 12 godina postojanja, naš kanal, ali i brend, raste zajedno s brojem naših gledatelja.

Više nismo Klasik TV, već smo KLASIK - kanal kojem TV ne treba da bi objasnio što predstavlja. Kroz sve ove godine puno smo naučili, pazili i pomno birali sadržaj, vadili ga iz prašnjavih arhiva i pripremali za emitiranje na kanalu koji je zbog svega toga postao kulturološki značajan za cijelu regiju.

Prepoznatljivost diljem regije ono je što nas već neko vrijeme krasi i čime se ponosimo, stoga je logičan korak bio da iz našeg imena izbacimo „višak“.

U skladu s vremenom, ali i snagom koju smo zahvaljujući našim gledateljima dobili, odlučili smo se za promjenu - prvenstveno imena i boja.

Također, osim primarne crvene boje, koju nismo mijenjali, dodali smo nove boje koje komuniciraju naš karakter i brand, koji se uklapa u moderno doba iako je dobar dio sadržaja antologijski. Kroz nove, moderne i žive boje jasno želimo poručiti kako je KLASIK moderan kanal koji emitira klasike s ovih prostora, ali i sadržaj koji će to tek postati.

Što se ne mijenja?

Naša vjerna publika ne treba brinuti - ostajemo i dalje mjesto gdje se emitiraju nadaleko poznati kultni jugoslavenski filmovi i serije, ali igrani i dokumentarni naslovi novijeg datuma. Na KLASIKU uvijek možete pronaći najbolje od filmske produkcije i regionalnog stvaralaštva -  to nismo i nećemo mijenjati.

Ostajemo vjerni onome što KLASIK simbolizira – mjesto na kojem možete pronaći najbolje od filmske produkcije i regionalnog stvaralaštva.

Naoružani našim novim izgledom, krećemo u ostatak 2022. sa svježom perspektivom i nadahnutim timom uz pregršt uzbudljivih novosti koje za naše gledatelje spremamo!

Datum objave
10
09
2022