Zbornica

Serija koja otkriva sve što se događa iza zatvorenih vrata školskih prostorija: "Zbornica"  na KLASIKU od 8. 1. u 20:50!

Školovanje i profesori obilježili su naše odrastanje, a vjerojatno nema učenika koji se nije zapitao - o čemu sve profesori pričaju, koliko znaju o zbivanjima izvan učionice, kakvi su privatno... Serija "Zbornica" demistificira sve ove teme i prikazuje učitelje kao ljude od krvi i mesa, sa svim svojim slabostima, nesigurnostima, zgodama i nezgodama.

Dejan Lutkić, koji tumači jednu od glavnih uloga u seriji, o projektu je rekao da je to priča o učiteljima iza scene, te da je želja ekipe bila prikazati taj specifičan mikrokozmos. Za svoj lik, profesora matematike, kaže da je krut čovjek, a za atmosferu na setu kaže da podsjeća na funkcioniranje velike obitelji.

Zoran Cvijanović, koji u seriji tumači profesora glazbenog, istaknuo je kako je ova serija produkcijski podvig, jer je ekipa uspjela snimiti u jednom danu, što ne bi bilo moguće da nije bila tako dobro uigrana.

To su ljudi koji nikada nisu napustili školu – zauvijek su ostali djeca! To jamči puno smijeha, zato vas pozivamo da tijekom ožujka budete uz KLASIK, jer očekuju vas novi, zanimljivi naslovi i kao i uvijek najbolji domaći serijski i filmski program!