Vruća veljača na klasiku

U mjesecu ljubavi pripremili smo vam najbolje od ljubavnih filmova. Komedije, drame, melodrame, zaljubite se iznova u neodoljive filmske klasike. Romantični naslovi i škakljive scene zagolicat će vam maštu i probuditi strast. Sami, u paru ili društvu, tijekom cijele veljače uživajte u probranim naslovima s ljubavnim predznakom.

Možda sanjate o princu na bijelom konju, možda o samo vama idealnom muškarcu, ali Dečko koji obećava (4. 2., 23:50) sigurno će ispuniti barem jednu vašu želju. Malo večerica, malo uživanja u vrhunskim filmovima i bit će otkrivena vaša Erogena zona (12. 2., 23:10). Osjećate li se pomalo buntovno i želite samo uživati u solo statusu, za vas imamo kratku, ali slatku filmsku poslasticu - Klip (13. 2., 23:00).

Svaka romansa ostavi na nama trag, ali znamo - Samo jednom se ljubi (14. 2., 22:25). To ipak nije varka, što ćemo vam rado i dokazati u našem ljubavno-erotičnom ciklusu. Volite li ipak više ljetne ljubavi i avanture, Šest dana juna (21. 2., 23:00) savršen je period za zaljubljivanje. Mladost, poletnost i bezbrižost bit će vam idealni saveznici.

S boljom polovicom ili sami, u društvu prijatelja ili obitelji, neka vas ove zaljubljene veljače oduševe filmski klasici uz koje je ljubav uvijek u zraku.