Vrelo, vrelije, KLASIK!

Haloa - praznik kurvi, 5. 6. u 23:05

Bračni par iz Njemačke - sredovječni Manfred i njegova mnogo mlađa supruga Meyra, porijeklom Zagrepčanka, ljetuju na Hvaru. Odsjeli su u kući gospođe Marije, između čijeg sina i Meyre vrlo brzo dolazi do erotskih iskri. Nakon nekog vremena između mladića, Meyre i Manfreda stvara se izrazita tenzija, pri čemu nitko ne zna Meyrinu tajnu i pravi razlog njezina dolaska na Hvar.

Maškarada, 18. 6. u 01:25

Dina, mlada žena direktora Gantara, susreće simpatičnog studenta i sportaša Luku te se u njega zaljubljuje. Da bi se s njim što češće viđala angažira ga za instruktora svome sinu. Gantar, koji sumnja da se između njih nešto događa, traži priliku da ih uhvati. Na kraju školske godine poziva Luku i njegove prijatelje na razuzdanu zabavu.

7SEX7, 21. 6. u 22:20

Sedam erotskih novela u jednom kadru, čvrsto su strukturirane priče, po Aristotelovom načelu jedinstva vremena, mjesta i radnje, s obratom na kraju. Pet muško-ženskih parova i po jedan žensko-ženski i muško-muški, u svojevrsnom modernom filmskom „Dekameronu“.

Klip, 25. 6. u 23:05

Jasna je lijepa tinejdžerica. Izgubivši iluzije o svojem životu s deprimiranom majkom i bolesnim ocem u zabačenom srpskom gradiću, ona se suprotstavlja svakome, pa i sebi samoj. Pritom je neobuzdana, eksperimentira sa seksom i drogama ili jednostavno ubija vrijeme. No taj joj očajnički prosvjed postupno pomogne da prihvati bolnu stvarnost.