Vesterni u siječnu na Klasiku

Revolveri sedmorice veličanstvenih, 6. 1. u 22:05

Sedmorica veličanstvenih opet jašu u ovom "brzopoteznom nastavku" (Variety) jedne od najpoznatijih vestern saga u povijesti filma. George Kennedy i James Whitmore predvode ove smjele, zadivljujuće pustolovine koja uzbuđuje bez prestanka! Kada ozloglašenom desperadu Chrisu Adamsu (Kennedy) ponude izdašnu nagradu da oslobodi mladog meksičkog revolucionara iz zatvora, njegova ekipa smjelih revolveraša kreće u pustolovinu života i otkriva cilj koji je vredniji od zlata.

Čovjek od zakona, 13. 1. u 22:15

Šerif iz grada Bannock Jared Maddox (B. Lancaster) stiže u susjedni grad Sabbath u potrazi za skupinom kauboja koja je ranije divljala u Bannocku, ubivši pritom jednoga starca. Maddox potraži šerifa Sabbatha Cottona Ryana (R. Ryan) i pokaže mu popis ljudi za kojima traga. Ryan ih sve poznaje no pošteno priznaje Maddoxu da im ne može ništa. Naime, riječ je o plaćenicima Vincenta Bronsona (L. J. Cobb), moćnika koji posjeduje cijeli grad pa i šerifa. Hrabri Maddox nema namjeru odustati i preko šerifa šalje Bronsonu ultimatum...

Sabata, 20. 1. u 22:00

Skupina lopova opljačka sef sa 100,000 dolara i planira iskoristiti novac za kupnju zemljišta u blizini željezničke pruge koja je u planu izgradnje. Lopovi misle da su prošli nekažnjeno, ali nisu računali na Sabatu (Lee Van Cleef), nasilnog, beskrupuloznog lovca na ucjene s jakom željom da se domogne novca. On se udruži sa svojim partnerom, Bendžom (William Berger), i lokalnim banditom po imenu Carrincha (Pedro Sanchez). Sabatino brzo potezanje pištolja i dovitljivost lopovima će stvoriti pakao.

Adios Sabata, 27. 1. u 22:05

Revolveraš Sabata (Yul Brynner) udružuje se sa skupinom prepredenih meksičkih revolucionara koji kuju urotu da svrgnu cara Maximiliana i otjeraju Austrijance iz svoje domovine. Dio njihovog plana uključuje krađu pošiljke zlata kako bi njome kupili topničko naoružanje. Neće biti lako, jer zlato čuva pokvareni sadist, pukovnik Skimmel (Gerard Herter). Kad Sabata izvede smjelu pljačku, mora zarobiti desetine bijesnih austrijskih vojnika.