Vesterni na Klasiku

Za dolar više, 2. 12. u 21:45

Na Divljem zapadu, odmetnik ubojica poznat kao El Indio (Gian Maria Volonte) i njegova banda teroriziraju i pljačkaju građane regije. El Indiova glava je ucijenjena i dva lovca na glave, Monco (Clint Eastwood) i pukovnik Douglas Mortimer (Lee Van Cleef), dolaze po nagradu. Prilikom prvog susreta, njih dvojica jedan drugoga vide kao suparnike, ali na kraju pristaju postati partneri u zajedničkoj potrazi za opakim kriminalcem.

Sedmorica veličanstvenih, od 2. 12. u 23:55

Sedam muškaraca sa zapadne strane Sjedinjenih Država udružuju se i formiraju zakon u gradu koji, u dobru i zlu, treba njihovu zaštitu od bezakonja zapada. Oni se sastoje od zloglasnog revolveraša, bivšeg lovca na ucjene, uglađenog prevaranta, mladog istočnjačkog amatera, revolveraša, oslobođenog roba koji je postao iscjelitelj i bivšeg propovjednika koji traži pokoru. Iako su se prvotno udružili kako bi zaštitili prašnjavo seminolosko selo od odmetnutih bivših vojnika Konfederacije (dok je film bio o zaštiti meksičkog sela od razbojnika), kasnije se udružuju kako bi zaštitili gradić u nadolazećim godinama od neprekidnih prevara koje prijete da ga unište.

Dobar, loš, zao, 9. 12. u 21:45

Na jugozapadu tijekom Građanskog rata, tajanstveni stranac Joe (Clint Eastwood) i meksički odmetnik Tuco (Eli Wallach) stvaraju neugodno partnerstvo -- Joe predaje razbojnika za novac, a zatim ga spašava dok ga vješaju. Kada Joeov pucanj na omču pođe po zlu tijekom jedne eskapade, bijesni Tuco pokušava ga ubiti. Muškarci se, međutim, naglo ponovno udružuju kako bi pobijedili sadističkog kriminalca i unionističku vojsku te pronalaze 20.000 dolara koje je vojnik zakopao u pustinji.

Komanči, 16. 12. u 21:50

Vođa odmetnutih Komanča Crni Oblak (Henry Brandon) napada meksičko selo i otima lijepu Margaritu Alvarez (Linda Cristal). Bježeći u Sjedinjene Države, nailaze na grupu lovaca na skalpove, a poglavica Komanča iz plemena Antilopa, Quanah (Kent Smith), sprječava ih da ih masakriraju. Unatoč naporima graničnog izviđača Jima Reada (Dana Andrews), izbijaju previranja između bijelaca i pobunjenih Komanča, a Quanah i Read se bore da obnove mir.

Vera Cruz, 23. 12. u 21:50

Nakon završetka Građanskog rata u Americi, ratni veteran Bendžamin Trejn i revolveraš Džo Erin spadaju među mnoge koji idu u Meksiko da postanu plaćenici. Kada Car Maksimilijan zatraži njihove usluge, oni pristaju da rade zajedno, pošto su dobro plaćeni. Trejn i Erin moraju da otprate kontesu Mari Duvaru sve do Vera Kruza, ali kada otkriju da je u njenoj kočiji sakriven kovčeg sa zlatom, prvobitni plan pada u vodu.

The Magnificent Seven, 30. 12. u 22:25

Meksičko selo čija populacija ne poznaje nasilje već samo mukotrpan rad na zemlji na stalnom je udaru bandita koji im otimaju hranu zagorčavajući im život.Umorni od konstantnog izrabljivanja i terora konzultiraju se sa seoskim mudracem koji im poručuje da je vrijeme za borbu.Predstavnici seljana odlaze preko granice ne bi li pronašli oružje, međutim, u jednom mirnom američkom gradiću nailaze na Vina (Steve McQueen) i Chrisa (Yul Brynner), dvojicu prijatelja i revolveraša koji ih uvjeravaju da im je pametnije unajmiti ljude koji znaju s oružjem.Njih dvojica okupljaju ekipu od sedam iskusnih revolveraša od kojih većina vjeruje kako će dobiti nagradu ukoliko obrane selo.Oni dolaze među seljane i pokušavaju ih naučiti revolveraškim vještinama istovremeno spremajući obranu sela.