Vesterni na Klasiku

Povratak čovjeka zvanog Konj, 4.11. u 21:30.

Lord John Morgan (Richard Harris), razočaran "civiliziranom" aristokracijom Engleske, vraća se na američki zapad u potrazi za životom kakav je nekoć vodio među ponosnim plemenom Žute ruke. Ali ono što umjesto toga pronalazi je uništenje: brutalan i krvav rat koji su njegovoj usvojenoj krvnoj braći nanijeli beskrupulozni lovac i njegovi sljedbenici. Desetkovani, porobljeni i izbačeni iz svog doma, njihova jedina nada da će se boriti za svoju svetu domovinu sada leži u Morganu... čovjeku kojeg zovu Konj.

Objesite ga bez milosti, 11.11. u 21:30.

Banda od devet ljudi nepravedno optužuje Jeda Coopera (Clint Eastwood) za ubojstvo i krađu stoke. Oni ga objese i tako ga ostave da umre u mukama. Ali Jed Cooper ne umire! On je preživio vješanje i postepeno se vraća na svoju predhodnu profesiju šerifa i kreće u potragu za onima koji su ga linčovali kako bi ih odveo pred lice pravde.

Posljednji Apaš, 18.11. u 21:30.

Adaptiran prema romanu "Bronco Apache" iz 1936., ovaj revolucionarni vestern baca suosjećajan pogled na borbe Indijanaca na poslijeratnom Zapadu. Massai (Burt Lancaster), jedini apaški ratnik koji se još bori nakon Geronimove predaje, uhićen je i smješten u vlak koji je krenuo prema zatvoru na Floridi. Nakon odvažnog bijega, on se vraća kući svojoj ljubavnici, Nalinle (Jean Peters), pješice, ali put je dug i podmukao, a vlasti su mu sve bliže.

Za šaku dolara, 25.11. u 21:30.

Revolveraš osamljenik Joe (C. Eastwood) dolazi u zabito mesto u New Mexicu u kojem mir remete sukobi dve suparničke porodice, Baxter i Rojo. Svesne njegovih revolveraških sposobnosti, obe ga porodice žele angažovati. Iako mu nijedna od njih nije simpatična, Joe prihvata obe ponude i vešto manipuliše sa sukobljenima, sve do kritičnog trenutka kad se i sam nađe u opasnosti.