Smijeh do suza s legendarnim Čkaljom

Kamiondžije ponovo voze, 8. 6., 21:35

Dva stara prijatelja, vozača, odlaze u mirovinu. Nakon mnogih godina napornog rada jedva čekaju dan kad će moći ostvariti svoje snove: Paja - život u čamcu na Savi, a Jare - čeprkanje u vrtu iza kuće. Ali, snovi su jedno, a stvarnost, kao i uvijek, nešto sasvim drugo.

Silom otac, 8. 6., 23:15

Mladog pjesnika, zbog objavljivanja antirežimske pjesme, goni policija. Bježi kod školskog prijatelja pod drugim imenom. Zaplet se sve više komplicira. Nastaju komične situacije. Na kraju se sve dobro svršava i otkriva se tko je čija žena i tko je kome otac.

Ruski car, 9. 6., 21:45

Bombardiranje u travnju 1941. godine prekida nježnu vezu između dvoje mladih. Četrdesetak godina kasnije oni se, sada već kao penzioneri, slučajno sreću. Simpatija se obnavlja. Oboje su slobodni, ali imaju djecu i unučad. U trenutku kada izgleda da će se sve dobro završiti, obitelji im okreću leđa... i tu počinje zaplet.

Na mesto građanine pokorni, 9. 6., 23:15

Još jedan u nizu filmova u kom igraju Miodrag Petrović Čkalja i Mija Aleksić. U filmu ''Na mesto građanine pokorni'', Čkalja igra mafijaša u usponu, a Mija referenta za prodaju žabljih bataka.