Samac u braku: Nezaboravna ljubavna priča

Smještena u zatvorenoj zajednici malog vojvođanskog grada čiji stanovnici budno prate život Radmila Tomića (Miloš Biković), radnja serije prati uspješnog mladog odvjetnika i najpoželjnijeg neženju u gradu.

Kad njegova neočekivana ženidba s Beograđankom izazove veliku pažnju i komentare u zajednici, kreće intrigantan zaplet ljubavne idile jer se iza fasade sreće krije se dramatična priča.

Radmilo je dugo zaljubljen u Ljiljanu (Brankica Sebastijanović), koja sanja o braku sa svojom prvom ljubavi Momčilom. No on ju kukavički odbija izrugujući se njenim osjećajima. Ljiljana se, iz ponosa, udaje za Radmila, iako ga ne voli. U gradiću, njihov odnos je napet - Radmilo krije svoje osjećaje, dok Ljiljana planira priznati bolnu istinu o njihovu odnosu. Unatoč različitim osjećajima dogovore se ostati u braku tri mjeseca, simulirajući sreću pred drugima. No tijekom tog vremena, njih dvoje se zbližavaju i razvijaju pravu ljubav, suočavajući se s izazovima ljubomore i zavisti drugih.

Priča o jednoj neponovljivoj romansi i kemiji između glavnih glumaca nastavila se i van malih ekrana, jer su Brankica i Miloš bili u četverogodišnjoj vezi. Kako je dvoje izvrsnih glumaca ovjekovječilo nezaboravnu ljubav Radmila i Ljiljane nadahnutu knjigom Samac u braku, a adaptiranu u istoimenu seriju, donosimo vam na KLASIKU.

Njihova kemija na ekranu ne može se poreći, a priča o Radmilu i Ljiljani, bilo na ekranu ili izvan njega, pruža i dalje zanimljiv uvid u dinamiku ljubavi koja je prešla granice fikcije i dogodila se u stvarnosti. Od 25. 3. izvrsnu seriju Samac u braku možete pogledati svakog radnog dana od 19 sati na KLASIKU.