Pipremite kaubojke, jašemo na Divlji Zapad

Sabata, 3. 5., 22:20

Skupina lopova opljačka sef sa 100,000 dolara i planira iskoristiti novac za kupnju zemljišta u blizini željezničke pruge koja je u planu izgradnje. Lopovi misle da su prošli nekažnjeno, ali nisu računali na Sabatu (Lee Van Cleef), nasilnog, beskrupuloznog lovca na ucjene s jakom željom da se domogne novca. On se udruži sa svojim partnerom, Bendžom (William Berger), i lokalnim banditom po imenu Carrincha (Pedro Sanchez). Sabatino brzo potezanje pištolja i dovitljivost lopovima će stvoriti pakao.

Adios Sabata, 10. 5., 22:35

Revolveraš Sabata (Yul Brynner) udružuje se sa skupinom prepredenih meksičkih revolucionara koji kuju urotu da svrgnu cara Maximiliana i otjeraju Austrijance iz svoje domovine. Dio njihovog plana uključuje krađu pošiljke zlata kako bi njome kupili topničko naoružanje. Neće biti lako, jer zlato čuva pokvareni sadist, pukovnik Skimmel (Gerard Herter). Kad Sabata izvede smjelu pljačku, mora zarobiti desetine bijesnih austrijskih vojnika.

Sabatin povratak, 17. 5., 22:20

Treći film iz trilogije o usamljenom revolverašu po kojem je i nazvan. Ovdje susrećemo Sabatu (Lee Van Cleef) kako radi kao strijelac u cirkusu, koji se upravo zaustavio u nezdravom gradiću. Cirkuska točka samo je paravan, naime, Sabata je zapravo na rubu da opljačka gradonačelnika Joea McIntocka (Giampiero Albertini). Gradonačelnik nameće velike poreze, koji su dio složenog plana iznude u zajednici, no Sabata ga uspijeva opljačkati da bi na kraju otkrio da je novac krivotvoren.

Od podneva do tri, 24. 5., 22:30

Na putu da počini pljačku banke, banda se zaustavi na samotnom imanju koje vodi mlada udovica Amanda (J. Ireland), kako bi jedan Graham Dorsey (C. Bronson) došao do novog konja. Pretvarajući se da konja nema, Graham radije ostane s Amandom na imanju negoli da odjaše u pljačku. Njih dvoje provedu tri strastvena sata. No, pljačka pođe po zlu, te Dorsey odlazi spasiti svoje kompanjone, zapravo sebe, da ne bi bio uhvaćen. Putem susretne putujućeg prodavača te s njim zamijeni odjeću. Prodavač je ubijen, a Dorsey završi u zatvoru. No, kad mrtvo prodavačevo tijelo pokažu Amandi, ona po odjeći zaključi da je riječ o Dorseyu...