Obračun vesterna na Klasiku

Pucnjava u Dodge Cityju, 7. 6., 23:20

Bat Masterson preuzima ulogu zakona u Dodge Cityju nakon što je njegov brat upucan u leđa. Potaknut djevojkom Paulineom Howard, on se suprotstavlja korumpiranom šerifu Jimu Reganu i uskoro provodi pravdu protiv nasilnika i kriminalaca. Međutim, kako se približava kritična pucnjava, on shvaća da Pauline možda nije prava djevojka za njega, a vlasnica salona Lily možda jest.

Posljednji Apaš, 14. 6., 23:15

Adaptiran prema romanu "Bronco Apache" iz 1936., ovaj revolucionarni vestern baca suosjećajan pogled na borbe Indijanaca na poslijeratnom Zapadu. Massai (Burt Lancaster), jedini apaški ratnik koji se još bori nakon Geronimove predaje, uhićen je i smješten u vlak koji je krenuo prema zatvoru na Floridi. Nakon odvažnog bijega, on se vraća kući svojoj ljubavnici, Nalinle (Jean Peters), pješice, ali put je dug i podmukao, a vlasti su mu sve bliže.

Indijanski masakr, 21. 6., 23:50

Vestern. Nakon što su časnici konjičke postrojbe stradali u indijanskoj zasjedi, zapovjedništvo preuzima Vinson (J. McCrea). Preostale vojnike treba odvesti na sigurno do udaljene utvrde...