Nesvakidašnja televizijska priča koja je osvojila srca publike: „Azbuka našeg života“ na Klasiku!

Serija koja je prošle godine donijela pravo osvježenje na male ekrane, jer je ponudila drugačiji sadržaj u odnosu na krimi i triler naslove koji su zastupljeni posljednjih godina, od veljače kreće s emitiranjem na Klasiku!

Publika će imati priliku pratiti priču Vesne i Uroša, uspješnog bračnog para, koji su u životu ostvarili i dobili sve što su željeli, ali su na tom putu izgubili jedno drugo. Sada na tom putu afera, laži i usamljenosti pokušavaju ponovno pronaći smisao.

Autorica i redateljica serije, Jelena Bajić Jocić je seriju opisala kao čestitu, zanimljivu, nesvakidašnju priču, koja je naizgled obična i lagana, a zapravo pruža dubok sadržaj koji navodi na preispitivanja najvećih pitanja.

Atraktivna fotografija, najljepše beogradske lokacije i nova lica koja se dosad nisu pojavljivala toliko često u televizijskom igranom programu su aduti koji su osvojili publiku, a zanimljivost je da je serija inspirirana romanima Mirjane Bobić Mojsilović, koja se također pojavljuje na kratko u jednoj od epizoda.

„Azbuka našeg života“ prikazuje se od 25. veljače, od 21:25 na Klasiku, a mi vas pozivamo da budete uz svoj omiljeni kanal kao i uvijek, jer vas čekaju najbolji premijerni sadržaj, filmska iznenađenja i popularne serije!