Miris djetinjstva: Vikend maraton „Jelenka“ na KLASIKu

Kultna serija „Jelenko“, desetljećima osvaja srca generacija i ostavlja neizbrisiv trag u kolektivnom sjećanju. Ova serija, prepuna dinamike i živopisnih scena, nije samo televizijsko ostvarenje, ona je priča o hrabrosti, prijateljstvu, i prvim dječjim simpatijama. Radnja serije snimanja je u prekrasnim predjelima između Bledskog i Bohinjskog jezera, a živopisni prizori i danas oduzimaju dah.

Ova serija prati avanturu skupine djece, koji odluče spasiti lane od sigurne smrti iz ruku lovokradica. Kroz seriju pratimo ne samo rast i razvoj predivne životinje koja izrasta od laneta do veličanstvenog jelena, već i hrabrost djece koja postaju junaci priče. Slojevitost likova i situacija u kojima se nalaze čine Jelenka serijom koja je jednako intrigantna kako djeci, tako i odraslima.

Nezaboravna serija obilježila je djetinjstva mnogih, a i danas, generacijama kasnije, budi onu istu čaroliju i oduševljenje. „Jelenko“ zato nije samo još jedna obična serija - to je dio naše kulturne baštine, podsjetnik na vrijednosti koje trebamo njegovati i prenositi na buduće generacije.

Svijet Jelenka, gdje avantura nikada ne prestaje, a priče o djetinjstvu kao i nezaboravne lekcije o životu i prijateljstvu postaju okosnica uzbudljive radnje čekaju vas u vikend binge-u na KLASIKU od 29. 3. u 20 sati.