Filmske premijere koje se ne propuštaju

Kako završava još jedna godina, vrijeme je za nove početke i bolje izbore, a jedan od najboljih izbora čeka vas u prosinačkim filmskim premijerama. Red komedije, red erotike i prosinac će postati puno zabavniji.

Komedija i kaos u "Divljacima" (2. 12., 23:55)

Što kada nogometno ludilo završi pljačkom benzinske postaje, a potom i kampom za obuku islamističkih terorista? Poneseni nogometnom groznicom Svjetskog prvenstva 2018. godine i pobjedom Hrvatske, trojica prijatelja, Zolja, Mali i Jasmin opljačkaju benzinsku postaju u nadi da će skupiti dovoljno novca za put u Moskvu. No nes(p)retni trojac će, bježeći od policije, prijeći granicu s Bosnom i nenadano završiti u kampu za obuku terorista. Ovaj film je pravi izbor za one koji traže humor u neočekivanim situacijama.

Dvostruki život u "Slovenki" (13. 12., 21:45)

Upoznajte Aleksandru, 23-godišnju studenticu čiji se tajni život odvija daleko od očiju javnosti. Dok ju okolina vidi kao uspješnu studenticu, ona potajno radi kao prostitutka skrivajući se pod pseudonimom Slovenka. Sanjajući o boljem životu, Aleksandra manipulira i laže drugima, pomalo krade i mrzi svoju majku. Jedinu utjehu nalazi u ocu, ocvalom rokeru. Kad se nađe u sukobu s lokalnim kriminalcima, Aleksandrin san o bijegu iz male sredine postat će ugrožen.

Neobično partnerstvo u "Paradi" (od 16. 12., od 21:25)

Sredina prosinca rezervirana je za odlazak na paradu i to onu beogradsku. Snimljena u režiji Srđana Dragojevića, ova serija dokazat će vam da je suradnja dvaju potpuno različitih svjetova itekako moguća. Kako to funkcionira pokazat će mladi par Mirko i Radmilo, koji će uz pomoć homofobnog bivšeg gangstera Limuna pokušati organizirati Paradu ponosa. Neobični trio kojem će se priključiti i Limunova zaručnica Biserka krenut će u obranu LGBT populacije i slobodu svoje zemlje. Ova serija garantira smijeh i pruža važne lekcije o prihvaćanju i toleranciji.