Dočekajte Novu uz Klasikomedije

Imamo prijedlog za najzabavniji tulum godine uz komedije koje će vas nasmijati do suza! A da bi cijela 2023. prošla u veselom tonu, i prvi dan u godini provedite s našim zabavnim prijedlozima. Od starih klasika do modernih hitova, za ispraćaj stare i doček nove pripremili smo najbolje od domaćih komedija.

Utrku prema novoj godini započnite uz Maratonce koji trče počasni krug (31. 12., 20:00) koji će istaknuti važnost dobrog zagrijavanja. A znamo da je smijeh itekako dobar za trošenje kalorija. Veselu večer nastavljamo u revijalnom tonu uz Crnu mačku belog mačora (31. 12., 21:40) koji će vam pokazati da se za pravu ljubav vrijedi boriti. S obzirom na to da krajem godine donosimo odluke za nadolazeću, ovaj moto neka vam bude na listi prioriteta. Po pitanju odluka, dobro je postaviti i neke buduće planove. Naš je prvi Kad porastem biću kengur (31. 12., 23:45), a ostali će ionako doći sami po sebi.

Kažu kako provedete prvi dan nove godine, takva će vam biti cijela. Zato za svaki slučaj predlažemo još jednu večer smijeha, onako, da se nađe. Vratite se u vrijeme mladenačkih ljubavi uz Varljivo leto ’68. (1. 1., 20:00) i prisjetite kako je to biti mlad i zaljubljen. U malo odraslijoj dobi ipak već znamo što želimo, a mi kažemo Što je muškarac bez brkova (1. 1., 21:30). Voljeli ih ili ne, garantiramo da ćete se barem dobro nasmijati. Ako pak više maštate o glazbenoj karijeri, Sergej Trifunović i Boris Milivojević donose savjete u hit komediji Munje (1. 1., 23:00).

Stoga, pripremite omiljeno mjesto, udobno se smjestite i dobro se nasmijte!