Divlji zapad na Klasiku

Pucnjava u Dodge Cityju, 3. 3. 21:40

Bat Masterson preuzima ulogu zakona u Dodge Cityju nakon što je njegov brat upucan u leđa. Potaknut djevojkom Paulineom Howard, on se suprotstavlja korumpiranom šerifu Jimu Reganu i uskoro provodi pravdu protiv nasilnika i kriminalaca. Međutim, kako se približava kritična pucnjava, on shvaća da Pauline možda nije prava djevojka za njega, a vlasnica salona Lily možda jest.

Indijanski masakr, 10. 3. 20:50

Vestern. Nakon što su časnici konjičke postrojbe stradali u indijanskoj zasjedi, zapovjedništvo preuzima Vinson (J. McCrea). Preostale vojnike treba odvesti na sigurno do udaljene utvrde...

Tvrđava Yuma, 17. 3. 20:45

Kad cijenjeni poglavica Apača bude ubijen na putu za Fort Yumu kako bi pregovarali o mirovnom sporazumu, izbija sveopći rat! U strahu od masovnog napada, zapovjednik tvrđave šalje po pojačanje, a konjica šalje svog najsposobnijeg čovjeka, poručnika Bena Keegana (Peter Graves) s kolonom trupa da pojača tvrđavu. Keegan je kompliciran čovjek i sposoban vojnik, ali ima duboke predrasude prema domorocima unatoč činjenici da je njegov narednik Apač i da je žena koju voli također Apač!

Čovjek s istoka, 24. 3. 20:45

Prema posljednjoj želji umirućeg oca Joe odlazi na Divlji zapad kako bi postao pravi muškarac. Mladi sanjar prezire pištolje i borbe, više voli pjesme i draži su mu bicikli od konja. No sada će ga njegova tri učitelje, sve odmetnici, naučiti drugačije. Nikako im to ne uspjeva sve dok se Joe ne mora obraniti od revolveraša Mortona koji je ljubomoran na Joevu ljubav prema prekrasnoj kćeri rančera Ohlsena.

Čovjek sa zapada, 31. 3. 20:45

Bivši revolveraš Link Jones (G. Cooper) okrenuo se poštenom životu i postao ugledni mještanin malog gradića, čiji ga stanovnici sada šalju u veći grad da pronađe učiteljicu za njihovu novu školu.

Putujući vlakom, Link upoznaje prevaranta Sama Beasleya (A. Connell) i zgodnu pjevačicu Billie Ellis (J. London). Nakon što maskirani razbojnici opljačkaju vlak, Link, Sam i Billie zateknu se sami usred pustoši, stotinama kilometara udaljeni od civilizacije.

Link ih povede do skrivenog mjesta gdje je se nekad skrivala njegova nekadašnja banda. Link otkrije kako je banda još uvijek ondje i kako su oni odgovorni za pljačku vlaka. Kriminalce predvodi zloglasni Dock Tobin (L. J. Cobb), koji mu je godinama bio poput oca.